• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegels

Tegels

Bent u op zoek naar tegels voor in een badkamer, toilet, woonkamer of keuken? Bij tegel groothandel Flex Bouwmaterialen zit u goed als u op zoek bent naar een groot assortiment tegels. Bij ons kunt u wandtegels en vloertegels vinden in alle soorten en maten. Zo weet u zeker dat u onze tegels kunt gebruiken voor in iedere ruimte. Daarnaast hebben wij ook voor iedere stijl een perfecte tegel in de Flex Bouwmaterialen collectie te vinden. In onze tegel groothandel vindt u tegels van de hoogste kwaliteit, die u stuk voor stuk voor een scherpe inkoopprijs kunt kopen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste aankoop zal doen!

Tegel groothandel met groot assortiment

Bij Flex Bouwmaterialen hebben wij een groot assortiment tegels te koop. Zo hebben wij onder andere wandtegels en vloertegels te koop in verschillende uitvoeringen. We hebben tegels in alle soorten kleuren in onze collectie. Denkt u hierbij aan diverse crème tinten, grijs tinten en tegels in marmerlook. Zowel uitvoeringen in hoogglans als mat. Daarnaast hebben we vloertegels in onze collectie die perfect te combineren zijn met vloerverwarming of laminaat. Op zoek naar kleinere tegels of juist grote tegels? Het kan allemaal! We hebben diverse maten tegels te koop. Denkt u hierbij aan populaire maten als: 30 x 60 cm, 60 x 60 cm, 60 x 120 cm en 80 x 80 cm. In onze tegel groothandel hebben we voor iedere ruimte en voor in ieder interieur de beste tegels te koop.

De hoogste kwaliteit tegels

In onze tegel groothandel hebben wij alleen de hoogste kwaliteit tegels te koop. Dankzij onze A-merk tegels bent u er zeker van dat u een goede aankoop doet. Naast de hoge kwaliteit hebben de tegels stuk voor stuk ook een scherpe prijs. Wat wilt u nog meer? Op deze manier wordt een verbouwing met nieuwe tegels hartstikke voordelig. Wanneer u geïnteresseerd bent in tegels uit onze groothandel zorgen wij voor een snelle levertijd. Op deze manier heeft u de wand- of vloertegels snel binnen en kunt u direct aan de slag!

Vloertegels en wandtegels in iedere stijl

In onze tegel groothandel Flex Bouwmaterialen hebben we tegels voor in iedere stijl te koop. Zo kunnen u de wand- of vloertegels gemakkelijk aan een bepaalde woonstijl worden aangepast. In ons assortiment hebben we tegels voor in huizen en bedrijven met een moderne stijl, klassieke stijl, landelijke stijl en een industriële stijl. Op deze manier kunt u een wandtegel voor in iedere keuken, badkamer of toilet vinden en een vloertegel voor in de hal, keuken, badkamer, woonkamer of voor in bedrijfsruimtes zoals een kantoor.

Populaire soorten tegels

Op dit moment zijn er veel verschillende populaire tegels te koop in de groothandel. Wat dacht u van onze Carrara marmerlook tegel? Deze kunt u plaatsen op zowel de vloer als op de wand op plekken als de woonkamer, badkamer, toilet en keuken. Een hoogglans marmerlook geeft een huis of bedrijf direct een luxe uitstraling. Door de grootte van de tegel lijkt de ruimte optisch direct groter. Ook is een antraciet tegel in mat altijd populair om te gebruiken. Een matte uitvoering van een tegel zorgt direct voor een stoere uitstraling. Een antraciet tegel kan overal geplaatst worden, maar is zeker mooi om in een ruimte als een badkamer en toilet te gebruiken.

Contact tegel groothandel Flex Bouwmaterialen

Wilt u een tegels bestellen? Tegel groothandel Flex Bouwmaterialen heeft een groot assortiment wandtegels en vloertegels te koop. U kunt in onze webshop gemakkelijk online tegels bestellen. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor sanitair en vloerverwarming. Heeft u nog vragen of advies nodig? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0782049026 of mailen naar [email protected].