• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 22.00 uur worden gedaan, proberen wij binnen drie werkdagen te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 40,- voor bestellingen onder de € 300,-
GRATIS VERZENDING BOVEN € 300,- ALLEEN GELDIG VOOR RADIATOREN EN TEGELS!
M.U.V. BOUWMATERIALEN EN CV-KETEL ( Allen in Nederland ) als België moet u €60 betalen 

Levering verloopt via de pakketbezorger van eigen bedrijf Flex Bouwmaterialen. Over het algemeen zal de aflevering binnen vier werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retour

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van het gewicht van elk pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. U heeft de mogelijkheid om de product bij levering goed te controleren en bezichtigen hiervoor heeft u 48 uur de tijd om schade te melden, gebeurt dit na deze 48 uur kan de webwinkelier niet controle uitvoeren wie/wat de oorzaak hiervan is. Flexbouwmaterialen BV is hier niet aansprakelijk voor.

- Artikelen die speciaal voor u zijn besteld kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.
- Het is belangrijk om de levering goed te controleren op afwijking in aantallen, kleurtint, kaliber en breuk.
Dit binnen 48 uur na levering te melden. Meldingen na 48 uur met betrekking tot beschadigingen en/of levering vallen niet onder de garantie.
- Tegel en laminaat kan niet worden geretourneerd of omgeruild i.v.m tint/kaliber verschillen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Voorplaten

Flatline radiatoren bestaan uit 2 onderdelen de radiator en een losse voorplaat. Mocht u deze type model radiator kopen dan wordt er verzocht de juiste maten te bestellen mocht u zelf een verkeerde bestelling doorgeven dan verhalen wij de helft van de prijs voor de voorplaat van U. De voorplaten worden speciaal besteld voor de klant op maat.