• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Flex Bouwmaterialen BV is een betrouwbare zelfstandige groothandel in verwarming en bouwmaterialen. Vanuit onze vestiging in Dordrecht voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in heel Nederland en België van bouwmaterialen.


Laagsteprijs Garantie

Samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen zijn onze belangrijkste bedrijfswaarden. Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij u een kwalitatief en uitgebreid assortiment aanbieden tegen de laagste prijs. Ons eigen bezorgservice stelt ons daarbij in staat u altijd en overal op tijd te leveren.

 

Ervaring en service

Een kleine verbouwing, een grote verbouwing renovatie of nieuwbouw van uw huis, de benodigde materialen kunt u snel en eenvoudig online bestellen. Het ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat u altijd vindt wat u nodig heeft om uw droom te realiseren. Daar gaat het om bij u, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.

 

Levertijd

Maandag t/m Zaterdag zetten wij onze eigen bezorgservice in. Wij bezorgen 2x per week! Voor de omgeving Rijnmond is dit 24-48 uur! ( wij bezorgen tot aan de stoep! )